Περιγραφή

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΠΗΛΙΟ ΜΕ ΕΝΑ MOUNTAIN BIKE

Ανεβάστε τους σφυγμούς σας και περιηγηθείτε στα μονοπάτια του Πηλίου με τα mountain bikes εξασφαλίζοντας μία ξεχωριστή αίσθηση ταχύτητας και περιπέτειας. Βαθιές ανάσες οξυγόνου και μία ισχυρή αίσθηση αδρεναλίνης σε συνδυασμό με την άγρια ομορφιά του τοπίου θα σας αναζωογονήσουν και θα σας αποφορτίσουν από το άγχος και την ένταση της πόλης.

Πρόγραμμα Πορταριά – Βόλος

Εκκίνηση από Πορταριά με κατεύθυνση Κατηχώρι, στη συνέχεια Άλλη  Μεριά και τερματισμός Βόλος (ξενοδοχείο Xenia Volou).

Η διαδρομή εξελίσσεται σε όμορφο δασικό – αγροτικό δρόμο με λίγες ανηφόρες στα πρώτα 15-20 λεπτά και στη συνέχεια ακολουθούμε στενό κατηφορικό χωματόδρομο μέχρι την Άλλη Μεριά. Στη συνέχεια ανηφορίζουμε λίγο μέχρι τους βορεινούς πρόποδες του λόφου της Γορίτσας και μπαίνουμε σε ένα όμορφο μονοπάτι και μικρό πευκόδασος μέχρι το Εθνικό Στάδιο του Βόλου. Από εκεί ποδηλατούμε στην παραλία του Ανάυρου και συνεχίζουμε μέχρι το τέρμα της βόλτας μας. Όλη η διαδρομή έχει εντυπωσιακή θέα στον Παγασητικό κόλπο και στην πόλη του Βόλου.

Συνολική διάρκεια ~ 3 ώρες (συμπεριλαμβάνονται 2 στάσεις ~ 20’ & 10’ σε Κατηχώρι & Άλλη Μεριά αντίστοιχα).

Υψομετρική διαφορά: από τα 500 m στα 0 m

Πρόγραμμα Πορταριά – Πορταριά

Εκκίνηση από την Πορταριά (Hotel Xenia Portarias) με κατεύθυνση το Κατηχώρι, στη συνέχεια στην  Άλυκόπετρα  και τερματισμός στην Πορταριά (ξενοδοχείο Xenia).

Η διαδρομή αυτή έχει όμορφες εναλλαγές σε ανηφόρες και κατηφόρες μέχρι την Αλυκόπετρα, περνώντας από το Κατηχώρι, σε εύκολους και βατούς δασικούς και αγροτικούς δρόμους. Μετά την άφιξή μας στην Αλυκόπετρα, στα “Παλιά Χάνια” συνεχίζουμε λίγο σε ασφάλτινο δρόμο και συνεχίζουμε σε κατηφορικό χωματόδρομο αλλά και σε όμορφο δασωμένο μονοπάτι μέχρι μέσα στο χωριό της Πορταριάς. Η διαδρομή μας ολοκληρώνεται στο ξενοδοχείο.

Συνολική διάρκεια ~ 3 ώρες, συμπεριλαμβάνονται  στάσεις στο Κατηχώρι και στην Αλυκόπετρα συνολικής διάρκειας 30 λεπτά

Φόρμα Επικοινωνίας

  Ημ/νία
  Άτομα

  ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Κανόε-Καγιάκ

  Ανακαλύψτε άγνωστες πτυχές του φυσικού τοπίου και να απολαύστε την ηρεμία που μπορεί να σας προσφέρει μία βόλτα με καγιάκ στη θάλασσα.

  Canyoning

  Η όμορφη φύση και οι μαγευτικές παραλίες, θα σας μαγέψουν και θα σας αποζημιώσουν με το παραπάνω.

  Αναρρίχηση

  Αναμετρηθείτε με το βράχο στα Μετέωρα, ένα από τα αρχαιότερα τοπία της γης και μνημείο φυσικής ομορφιάς της UNESCO, με παράδοση στην αναρρίχηση.