Περιγραφή

ΙΠΠΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ

Απολαύστε το μεγαλείο της φύσης μέσα από όμορφες μικρές διαδρομές ή και μεγάλες γύρω από τα χωριά μας, περνώντας από ελαιώνες και ρεματιές με σκιερά πλατάνια ως αναβάτες πάνω σε άλογα!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΕΙΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ

1η Διαδρομή:  Αναχώρηση από τον όμιλο και μετά από μία ώρα περίπου, μέσα σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο παράλληλα με τον ποταμό Μπελεγρίνο κάτω από τα πλατάνια, φτάνουμε στα Καλά Νερά στην παραλία, στη συνέχεια μέσα από τους ελαιώνες επιστρέφουμε στον όμιλο.

2η Διαδρομή: Ξεκινάμε από τον όμιλο μια διαδρομή 2 με 3 ώρες περίπου μέσα σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο παράλληλα με τον ποταμό Μπελεγρίνο φτάνουμε στα Καλά Νερά στην παραλία, μέσα από τους ελαιώνες θα περάσουμε στο οικισμό Κορόπη ή Μπούφα με μια τεράστια αμμουδιά στον Παγασητικό κόλπο, πλήρως οργανωμένη, με χώρους αναψυχής και εστίασης, ιδανική για κολύμπι και περίπατο. Περνώντας τον οικισμό ανηφορίζουμε στο πλατανόρεμα, μια διαδρομή μοναδικής ομορφιάς, περνάμε σε έναν άλλο οικισμό στο Σταυροδρόμι και κατηφορίζουμε για τον όμιλο, έχοντας θέα τόσο τον Παγασητικό όσο και τα χωριά Μηλιές και Βυζίτσα.

Για τους πιο τολμηρούς μπορούμε να ανακαλύψουμε μαζί τα Κεντάυρια μονοπάτια σε διαδρομές μέσα από δάση οξιάς και αγριοκαστανιάς. Η διάρκεια της απόδρασής μας ξεκινά από μερικές ώρες και μπορεί να διαρκέσει έως και 2 ημέρες. Μπορούμε να φτάσουμε και στο Αιγαίο Πέλαγος (παραλία Ομβριός). Δεν είναι απαραίτητο να είστε γνώστες ιππασίας ούτε να διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισμό, αρκεί να έχετε αγάπη για τα άλογα και τη φύση. Κατά την διάρκεια της διήμερης εκδρομής η μέγιστη διάρκεια της μετακίνησης είναι έως 8 ώρες (συμπεριλαμβανομένων των στάσεων) ανά ημέρα.

Φόρμα Επικοινωνίας

  Ημ/νία
  Άτομα

  ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Κλειστού Χώρου

  Παρακολουθήστε δραστηριότητες κλειστού χώρου όπως προγράμματα σωματικής ευεξίας και παραδοσιακούς χορούς.

  Paintball

  Για τους λάτρεις της περιπέτειας, της δράσης αλλά και της άθλησης.

  Σκι

  Τα παραδοσιακά και πανέμορφα Πηλιορείτικα χωριά του Πηλίου το καταστούν μοναδικό χειμερινό προορισμό.