ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΙΣ
ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Είμαστε πρόθυμοι να ανταποκριθούμε τάχιστα και αποτελεσματικά στις απαιτήσεις σας, με ανταγωνιστικές προτάσεις και λύσεις

Το 2006 ιδρύσαμε στην πόλη του Βόλου την εταιρία γενικού τουρισμού LET’S GO travel net, με αποκλειστικό γνώμονα να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες τουριστικές υπηρεσίες για κάθε προορισμό αλλά και να σας παρουσιάσουμε εκτενώς τις υποδομές και εν γένει τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας (Βόλος – Πήλιο), προκειμένου να την γνωρίσετε και να την επιλέξετε είτε ως μία απλή απόδραση είτε ως βασική πρόταση για τις διακοπές σας!

Με ένα μοντέρνο και πρωτοποριακό τρόπο αντίληψης και προγραμματισμού στο χώρο του τουρισμού, εγγυόμαστε μια ευχάριστη διαδικασία ενημέρωσης, σχεδιασμού και υλοποίησης του ταξιδιού σας. Είμαστε πρόθυμοι να ανταποκριθούμε τάχιστα και αποτελεσματικά στις απαιτήσεις σας, με ανταγωνιστικές προτάσεις και λύσεις, προκειμένου το ταξίδι που θα σας παρέχουμε να είναι διαμορφωμένο με βάση τον χαρακτήρα σας!

Δραστηριοποιούμενοι ως Εταιρεία Διαχείρισης Προορισμών έχουμε εξασφαλίσει συνεργασία με τους καλύτερους επαγγελματίες της περιοχής μας σε κάθε κατηγορία. Με βάση την πολυετή εμπειρία μας σας παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που αφορούν την έκδοση εισιτηρίων (αεροπορικών, ακτοπλοϊκών εσωτερικού – εξωτερικού), τις κρατήσεις ξενοδοχείων ανά προορισμό, την ενοικίαση αυτοκινήτου και εξασφάλιση παροχής υπηρεσιών (σε επίπεδο μεταφορών, ξεναγήσεων, συνοδών κτλ.). Επίσης αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση ολοκληρωμένων πακέτων σε όλο το φάσμα του τουρισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους επαγγελματίες και σας προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες

Ανακαλύψτε πως
ζουν οι ντόπιοι

Αποκλειστικές προσφορές
σε όλη την Ελλάδα