Περιγραφή

Γάμος αλά Πήλιο

Για την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας, αρκεί ένα ξεχωριστό φυσικό περιβάλλον, η πανέμορφη Μαγνησία, το σαγηνευτικό Πήλιο – ορεινό και παραθαλάσσιο  με την τροπική βλάστηση –  τα γραφικά παραδοσιακά χωριουδάκια, τις παρθένες και πρωτόγονης ομορφιάς παραλίες αποτελεί το καλύτερο πλάνο που θα σας συνοδεύει σε όλη σας τη ζωή. Ανακαλύψετε τις υποδομές που υπάρχουν στην περιοχή μας, σχετικά με την άρτια διοργάνωση και διεξαγωγή ενός γάμου (στον Βόλο, το Πήλιο, τις Σποράδες).

Υπηρεσίες

Μία τόσο ξεχωριστή διοργάνωση προϋποθέτει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλους τους τομείς.

Για την μεταφορά του ζευγαριού έχουμε εξασφαλίσει μία μεγάλη γκάμα  πολυτελών οχημάτων  που μπορούν να σας συνοδεύσουν επάξια. Για τους πιο παραδοσιακούς υπάρχουν οι λύσεις όπως η άμαξα, έφιππη πομπή και συνοδεία.

Σας παρέχουμε τις καλύτερες προτάσεις για την οργάνωση του bachelor πάρτυ στην περιοχή του Βόλου και του Πηλίου, με βάση το άρωμα του τσίπουρου, την γεύση της θάλασσας, το μεθυστικό κέφι της ντόπιας διασκέδασης.

Καθ’όλη την διάρκεια της προετοιμασίας της γαμήλιας τελετής, έχουμε εξασφαλίσει, για την διαμονή σας, εξαιρετικές  προτάσεις με έμφαση στην άνεση   και την ποιότητα. Μπορείτε είτε να επιλέξετε μέσα από τα προτεινόμενα ξενοδοχεία είτε να μας ζητήσετε  πιο εξειδικευμένα καταλύματα τύπου αρχοντικά, βίλες κλπ. Φυσικά για τους νεόνυμφους η γαμήλια σουίτα, με τις ανάλογες ανέσεις και πολυτελείς υπηρεσίες  είναι αυτό που πραγματικά τους αξίζει.

Ως  νύφες θέλετε να κάνετε την πιο λαμπερή και ξεχωριστή εμφάνιση γι’ αυτό για την προετοιμασία σας, σας προτείνουμε το Beauty Bar / Mariella nails, ένα από τα καλύτερα σαλόνια ομορφιάς της περιοχής, και μπορείτε να εμπιστευτείτε τη φροντίδα των μαλλιών σας στα κομμωτήρια Παναγούλας Hairdressing. Στην καρδιά του Βόλου σ’ ένα χώρο ζεστό και οικείο βρίσκεται το Atelie Νυφικών NIKI’S όπου βρίσκονται οι καλύτερες προτάσεις για νυφικό και κουστούμι.

Το Ανθοπωλείο LILIUM, με εμπειρία τις οργανώσεις Γάμων και δεξιώσεων σας παρέχει τις καλύτερες προτάσεις για τον στολισμό του γάμου σας. Στα ζαχαροπλαστεία Zoomserie θα βρείτε πλήθος προτάσεων που θα καλύψουν τις γευστικές σας απατήσεις και θα γοητεύσουν τους καλεσμένους σας.

Στον χώρο της επαγγελματικής καλλιτεχνικής φωτογραφίας συνεργαζόμαστε  με μια ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών και προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε περιορισμένο αριθμό ζευγαριών το χρόνο.

Φόρμα Επικοινωνίας

  ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Συνέδρια

  Διοργάνωση επαγγελματικών συνεδρίων και σεμιναρίων.

  Προσωπικό

  Ξενάγηση στην περιοχή της Μαγνησίας από έμπειρους επαγγελματίες του είδους.

  Εισιτήρια

  Κράτηση και έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τα νησιά των Σποράδων και άλλων προορισμών.