Περιγραφή

TAXI  services

Πρόκειται για μια νέα αντίληψη στον τομέα της μεταφοράς που συνδυάζει την άνετη και πολυτελή μεταφορά σας και τις υπηρεσίες της ξενάγησης από τους ίδιους τους οδηγούς.

Υπάρχει η δυνατότητα για μισής ημέρας περιήγηση (~ 4,5 ώρες) είτε εντός Βόλου (μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι κλπ.) είτε στα κοντινά γραφικά χωριά του Πηλίου (Μακρινίτσα, Πορταριά κ.ά.), όπως επίσης για ημερήσια περιήγηση (~ 8 ώρες) είτε στα ορεινά και παραθαλάσσια χωριά του Πηλίου είτε στα Μετέωρα. Και όλα αυτά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, με γενναία έκπτωση στο κρατικό τιμολόγιο.

Λεωφορεία

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής σας στην Μαγνησία σας παρέχουμε την δυνατότητα  να ναυλώσετε τον κατάλληλο τύπο  λεωφορείου για τις μετακινήσεις σας. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ λεωφορείων χωρητικότητας από 8 έως 72 θέσεων. Σχετικά με την διάρθρωση ενός πλάνου εκδρομών υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσουμε από κοινού ένα πρόγραμμα βασισμένα στα δικά σας ενδιαφέροντα και προτιμήσεις.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες της περιοχής στον τομέα την ενοικίασης αυτοκινήτων και σας παρέχουμε την κατάλληλη εξυπηρέτηση.

Φόρμα Επικοινωνίας

  ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Συνέδρια

  Διοργάνωση επαγγελματικών συνεδρίων και σεμιναρίων.

  Προσωπικό

  Ξενάγηση στην περιοχή της Μαγνησίας από έμπειρους επαγγελματίες του είδους.

  Γάμοι

  Οργάνωση του γάμου σας μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.